Producenti a spracovávatelia mäsa a mäsových výrobkov. Nachádzajú sa tu najmä prvovýrobcovia, tj. farmy, kde sa zviera narodí, vyrastie, porazí, rozrobí, zabalí a aj sa predá. Okrem toho sa tu nachádzajú aj poctivé mäsiarstvá, ktoré spracovávajú slovenské mäso a vo svojich výrobkoch nepoužívajú zbytočné ingrediencie ako škrob, rýchlosoľ, emulgátory a stabilizátory.
mäsové výrobky z vlastného chovu mlieko a mliečne výrobky z vlastného chovu sezónne aj vajcia z voľného výbehu certifikovaná BIO farma
predaj hydiny (kurence, kačky, sliepky, morky, husy) z vlastného chovu podniková predajňa v pondelky zatvorené
mangalicová a hovädzia BIO farma čertsvé mäso a mäsové výrobky v BIO kvalite
bravčové a hovädzie mäso z vlastného chovu mäso je porážané a spracované na vlastnom bitúnku kravské mlieko z vlastného chovu
hydinová farma