Producenti a spracovávatelia mäsa a mäsových výrobkov. Nachádzajú sa tu najmä prvovýrobcovia, tj. farmy, kde sa zviera narodí, vyrastie, porazí, rozrobí, zabalí a aj sa predá. Okrem toho sa tu nachádzajú aj poctivé mäsiarstvá, ktoré spracovávajú slovenské mäso a vo svojich výrobkoch nepoužívajú zbytočné ingrediencie ako škrob, rýchlosoľ, emulgátory a stabilizátory.
čerstvé mäso z vlastnej farmy mnohé mäsové výrobky bez éčok farmárske potraviny pekáreň a kváskový chlieb eshop POZRITE SI REPORTÁŽ ZO ZÁKULISIA KLIK SEM
gazdovské špeciality tradičná výroba mäsových výrobkov bez použitia chemických prísad Regionálny produkt Podpoľanie
gazdovské špeciality tradičná výroba mäsových výrobkov bez použitia chemických prísad Regionálny produkt Podpoľanie
gazdovské špeciality tradičná výroba mäsových výrobkov bez použitia chemických prísad Regionálny produkt Podpoľanie
predajňa tradičných slovenských výrobkov k dispozícii aj slovenské mäso vrátane jahňaciny eshop