Nátierka z mangalicových oškvariek

Nátierka z mangalicových oškvariek

Spojenie mangalicových oškvariek a opraženej cibuľky sa dokonale spája v tejto nátierke. Spolu s najemno nastrúhaným vajíčkom a poctivou horčicou ide o variáciu typickej oškvarkovej nátierky.

Ingrediencie:

200 g čerstvo mletých mangalicových oškvariek

1 stredne veľká cibuľa

3 šťastné vajíčka

2 PL horčice

olej/maslo

soľ

korenie

Postup:

  1. Cibuľu nakrájajte na jemno a opražte na masle či oleji
  2. Vajcia uvarte na tvrdi a nastrúhajte na jemnom strúhadle
  3. Zmiešajte pomleté oškvarky, nastrúhané vajíčka, opraženú cibuľku, horčicu a dochuťte soľou a korením
  4. Dajte do chladničky aspoň na 1 hodinu a podávajte

O Lokálžrawetz