Špaldová vegánska kaša

Špaldová vegánska kaša

Raňajky či desiata? Nech sa rozhodnete akokoľvek, bude to určite skvelá voľba, pretože ide o recept plný živín, ktorým môžete skvele naštartovať svoj deň. A samozrejme vyladiť presne podľa vašej chuti – ja som ho doladil makom a sušenými čiernymi ríbezľami.

Ingrediencie (na 2 porcie):

250 ml rastlinného nápoja (ja som použil orechový)

3 – 4 PL špaldovej celozrnnej krupice

na dochutenie:

sladidlo – ja som použil sirup z palmových kvetov

mak

sušené ovocie – ja som použil čierne ríbezle

Postup:

1. Nechajte zovrieť rastlinný nápoj na miernom ohni (recept na rastlinný nápoj nájdete TU)

2. Za stáleho miešania prisypte špaldovú krupicu

3. Hneď po zhustnutí podávajte a dochuťte podľa vašich predstáv

O Lokálžrawetz